Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen

Huur de mooiste villa's in:

Italië

Overal in Italië is de mediterrane ambiance voelbaar. De dingen gaan langzamer en er is overal tijd voor. Geniet ervan en laat het over u heen komen, of u nu in het zwembad ligt of op het terras van uw vakantiehuis zit, nippend aan een koud drankje. Aan onze vakantiehuizen zal het niet liggen. Veelal voorzien van een zwembad, tuin en buitenmeubelen bieden ze alle gelegenheid tot aangenaam nietsdoen.
Lees meer over Italië

Kroatië

Als u nog wat verder terugkijkt in de geschiedenis dan kunt u alleen tot de slotsom komen dat de Kroaten het mooie van Italië, het Romeinse Rijk en Oostenrijk hebben overgenomen. Dit hebben ze naar Kroatië verplaatst, waar de goden ons de mooiste kusten hebben nagelaten.
Lees meer over Kroatië

Griekenland

Maak een reis door de Griekse mythen en het verleden en bezoek de bakermat van de Europese cultuur, de kraamkamer van de filosofie, kunst en natuurwetenschappen. Onder een blauwe hemel is het aangenaam vertoeven op één van de talloze zandstranden of in een eenzame, afgelegen baai.
Lees meer over Griekenland

Frankrijk

Dit land van filosofen, beeldende kunst en een roemruchte geschiedenis heeft de reiziger veel te bieden. Overal, hoe afgelegen ook, valt wel iets nieuws (of ouds) te ontdekken. Een oud kasteel, verborgen in de heuvels, een kunstenaar in een verlaten dorp of gewoon een adembenemend uitzicht over zee. Een vakantie in Frankrijk zult u niet snel vergeten.
Lees meer over Frankrijk

Spanje

Geeft u de voorkeur aan het gezonde Atlantische klimaat, waar u met Kerst nog van het zwemweer kunt genieten en in de zomer een frisse bries waait, of houdt u meer van het Middellandse Zeeklimaat met in het voorjaar de prachtig bloeiende amandelbomen en tot in de herfst een hoge watertemperatuur om urenlang te kunnen zwemmen? Deze eilanden hebben inderdaad alles in zich: behalve skiën is alles hier mogelijk.
Lees meer over Spanje