Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Spanje

Villa in Spanje huren

Spanje is meer dan een land - het is een levenswijze. Een unieke bijeenkomst van geschiedenis, natuur en gastronomie. Ook in het tijdperk van de globalisering en vervlakking bestaan nog altijd de oude tradities die men met ere in stand houdt.

 

Zeker vanwege het gunstige klimaat speelt het leven zich grotendeels af op straat. Mañana = morgen; vandaag wordt eerst geleefd. Elke dag wordt geleefd, alsof het de laatste dag kan zijn. Daar kunnen wij ”cabezas cuadradas” zeker nog wat van leren. Maak het u eigen in uw villa in Spanje.

Spanje heeft meer te bieden dan alleen zon en strand. Het is bijvoorbeeld na Zwitserland het bergrijkste land van Europa en heeft een uitermate bekoorlijk achterland. Bovendien liggen er 37 wereldcultuurplaatsen in Spanje. En welk land op aarde biedt met zijn zeven Canarische eilanden en zijn vier Balearen zoveel veelzijdigheid? Geeft u de voorkeur aan het gezonde Atlantische klimaat, waar u met kerst nog van het zwemweer kunt genieten en in de zomer een frisse bries waait, of houdt u meer van het Middellandse Zeeklimaat met in het voorjaar de prachtig bloeiende amandelbomen en tot in de herfst een hoge watertemperatuur, om urenlang te kunnen zwemmen? Deze eilanden hebben inderdaad alles in zich: behalve skiën is alles hier mogelijk.

 

Een vakantie in een gehuurde finca, vaak enigszins buiten de toeristencentra, laat u het land geheel anders en veel intensiever beleven. Hoort u het klappen in de handen, het stampen met de voeten en de opzwepende gitaarklanken?

 

Dat is Spanje – levensvreugde en hartstocht!