Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Spanje / Mallorca

Villa in Mallorca huren

Met de betoverende veelzijdigheid die het eiland al van oorsprong heeft, is Mallorca één van de mooiste eilanden in de Middellandse Zee. Het afwisselende landschap biedt ontspanningsmogelijkheden voor iedereen. Wie van vrolijke drukte houdt, is in Mallorca op de goede plaats. Maar er zijn ook eenzame baaien, kristalhelder water, idyllische dorpjes en een betoverend landschap. Oftewel de ideale plaats voor rust, ontspanning en vermaak in uw villa op Mallorca.

 

In het zuiden (tussen Andratx en Colónia de Sant Jordi) worden vooral Palma en de omliggende vakantieplaatsen druk bezocht. In Palma, als onomstreden middelpunt van het eiland, vindt u goede winkelmogelijkheden en fantastische restaurants. U kunt er een veelvoud aan bezienswaardigheden en musea bezoeken. Nachtbrakers kunnen zich uitleven in de vele bars, discotheken en clubs. Tegelijkertijd biedt de oostelijke zuidkust ook rust en ontspanning aan de sprookjesachtige stranden van Cala Pí en Es Trenc. Aan de westelijke zuidkust (tussen Palma en Andratx) liggen vele (in het hoogseizoen druk bezochte) kleine baaitjes en dorpjes.

Aan de prachtige oostkust wisselen de rotsachtige stranden de betoverende baaien af waarbij geen enkele baai op de andere lijkt. Bij sommige stranden staan de hotels tot aan het strand, andere stranden liggen weer achter de pijnboombossen.

Villa Mallorca huren

De noordkust heeft zeer uiteenlopende landschappen. Aantrekkelijke badplaatsen met mooie lange stranden nodigen u uit om eens lekker te zonnen.

 

In de noordwestelijke hoek van Mallorca kunt u genieten van adembenemende uitzichten op de wilde kust. Landschappelijk is het westen het meest bekoorlijke deel van het eiland; steile rotsen vindt u langs de gehele kust. Tussen de bergketens van de Sierra de Tramuntana liggen pittoreske bergdorpjes en kleine stadjes die hun oorspronkelijke charme grotendeels hebben weten te behouden.