Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Spanje / Valencia

Villa in Valencia huren

In het oosten van het Iberisch schiereiland strekt zich de provincie Valencia uit, die aan de Middellandse Zee kust door de provincies Castellon en Alicante en in het binnenland door de provincies Teruel, Cuenca en Albacete wordt begrensd. Huur in deze fascinerende streek uw villa!

Valencia, de hoofdstad van de provincie, presenteert zich met één van de grootste stadskernen van Europa. De vroegere Spaanse poort naar de Middellandse Zee herbergt enige architectonische en culturele juwelen, zoals bijvoorbeeld de zijdenbeurs ( Lonja de Sede ) die tot werelderfgoed werd verklaard. Met de bijzondere sfeer van een stad aan zee trekt Valencia haar bezoekers; kristalhelder water spoelt aan op de kilometers lange zand– en fijne kiezelstranden, ruige rotskusten leiden over eenzame baaien en domineren de blauwe horizon – een kustlandschap waar een stijle kust de schilderachtige vissersdorpen, zoals El Saler afwisselt. In deze veelzijdige stad kunt u uw droomvilla huren!

La hoya de Buñol

In grote tegenstelling tot het natuurlandschap dat een stempel drukt op de kust en de gebergten geeft La Hoya de Buñol de overgang weer van het oplopende kustlandschap naar hoger gelegen gebieden. Vanuit de wildromantische bergkammen en zachte heuvellandschappen verheffen zich wonderschone wouden op de bedekte toppen. De bergketen Calderona is uitermate geschikt voor wandelingen naar talrijke uitzichtpunten, die een adembenemend uitzicht op de Valenciaanse kust verschaffen.

El Rincón de Ademuz

El Rincón de Ademuz, een enclave van de provincie, is het verst verwijderde punt van de zee. Wijnbergen, terrasvormige dalen, door rivieren gevormde schachten, geheimzinnige spelonken en ruikende vruchtbomen beheersen het sinds oertijden bevolkte achterland van het gebied, zoals Los Serranos en La Canal de Navarrés. Talrijke, schilderachtige oorden laten hier hun oude stadskernen en monumenten zien als historisch cultureel erfgoed. Naast de veelvoud aan bezienswaardigheden beleeft u de Spaanse vitaliteit, die in de regio Valencia in de meer dan 600 feesten (fiestas) ieder jaar uitdrukkingsvolle bevestiging vindt.