Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Frankrijk

Villa in Frankrijk huren

Ervaar „la belle vie“ aan den lijve. Laat u onderdompelen in een overvloed aan landschappen, het levendige gebeuren in toeristenstadjes en geniet van de lokale wijn en delicatessen. Kijk hoe de Fransen petanque spelen, terwijl u geniet van een cafe au lait in een bartabac. Dat is Frankrijk ten voeten uit! Maak het plaatje compleet en huur een luxe villa in Frankrijk!

Dit land van filosofen, beeldende kunst en een roemruchte geschiedenis heeft de reiziger veel te bieden. Overal, hoe afgelegen ook, valt wel iets nieuws (of ouds) te ontdekken. Een oud kasteel, verborgen in de heuvels, een kunstenaar in een verlaten dorp of gewoon een adembenemend uitzicht over zee. Een vakantie in Frankrijk zult u niet snel vergeten.

 

Beleef het Franse leven van nabij en wees Fransman onder de Fransen in één van onze vakantiehuizen. Wij bieden u huizen in de mooiste streken van Frankrijk.

 

De ruime keus aan accommodatie maakt dat ook voor u iets passends te vinden is. In een authentiek huis op de rotsen van Bretagne, een appartement aan de Atlantische Kust of toch liever een villa met eigen zwembad aan de Côte d’Azur?

 

Bonnes vacances en France!