Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Frankrijk / Middelandse Zee

Villa in Zuid Frankrijk huren

Als we denken aan Zuid-Frankrijk verschijnen er beelden van de azuurblauwe Middellandse Zee met haar witte zandstranden en palmen, van in de mistral dansende cypressen, van olijvenbomen en zonnebloemvelden onder de glinsterende zon die reeds menig schilder hebben geïnspireerd.

 

Velen hebben dit paradijs reeds ontdekt en vooral de rijken ontmoeten elkaar nog steeds op het groene schiereiland van Saint-Tropez. Veel beschreven en verfilmde plaatsen zoals Saint Paul de Vence, Nice, Ramatuelle en Bormes-les-Mimosas zijn inmiddels zo bekend dat men het gevoel heeft hier al eerder te zijn geweest. De ongereptheid van de kustplaatsen is inmiddels verleden tijd, toch zult u bij uw eigen ontdekkingstochten met name in het achterland op onbekende kleine plaatsjes stuiten die de beroemde Zuid Franse charme uitademen. Geniet hiervan vanuit uw villa in Zuid Frankrijk.

Het levensgevoel van de Zuid Fransen, het “bien vivre”, zult u volledig ondergaan als u in dit gebied uw vakantie gaat doorbrengen. Wij geven u graag enkele tips, welke deels voor u als beste geschikt zijn, omdat eigenlijk iedere côte zijn eigen kenmerken heeft net als de landschappen in het achterland zoals de Provence, Côte d’Azur in het Oosten en de Languedoc-Roussillon in het Westen.