Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Griekenland

Villa in Griekenland huren

Griekenland is bekend om zijn gastvrijheid en de bijna grenzeloze veelzijdigheid. De heuvels en imposante bergmassieven staan in groot contrast met de kusten die het vasteland omringen. Met meer dan duizend eilanden en baaien behoort Griekenland tot de mooiste landen van Europa.

 

Maak een reis door de Griekse mythen en het verleden en bezoek de bakermat van de Europese cultuur, de kraamkamer van de filosofie, kunst en natuurwetenschappen en vind datgene waarnaar u altijd al op zoek was! Het is allemaal mogelijk als u een villa in Griekenland huurt!

Onder een altijd blauwe hemel (tot 3000 uren zon per jaar!) is het aangenaam vertoeven op één van de talloze zandstranden, of in een eenzame, afgelegen baai. Het binnenland biedt alles om het de wandelaar naar de zin te maken.

 

Geniet van een lokale visspecialiteit in een klein restaurant of drink een goed glas Retsina. Probeer zeker Mezedes; een niet te versmaden voorgerecht van tomaten, augurken, geitenkaas en gevulde druivenbladeren. En zoals ook de echte Grieken dat doen, wordt hierbij een koud glaasje Ouzo gedronken.