Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Italië

Villa in Italië huren

Italië, het klassieke vakantieland bij uitstek. Dit land heeft werkelijk voor iedereen wat te bieden. Hoge bergen in Piemonte en Aosta in het noorden, groene heuvels in Toscane en Umbrië en maagdelijk witte stranden aan de kusten. Maar weinig landen in Europa bieden zo’n keuze aan landschappen, cultuur en lekker eten.

 

Over lekker eten in Italië zijn boeken volgeschreven, en terecht. Probeer recepten uit in uw eigen villa in Italië of laat u verwennen in een gezellig restaurantje. Naast de bekende specialiteiten als pasta en pizza heeft elke landstreek zijn eigen unieke specialiteiten en wijnen. Een Barolo komt uit de wijnvelden in het noorden van Italië, een Vernaccia uit Toscane.

Overal in Italië is de mediterrane ambiance voelbaar. De dingen gaan langzamer en er is overal tijd voor. Geniet ervan en laat het over u heen komen, of u nu in het zwembad ligt of op het terras van uw vakantiehuis zit, nippend aan een koud drankje. Aan onze vakantiehuizen zal het niet liggen. Veelal voorzien van een zwembad, tuin en buitenmeubelen, bieden ze alle gelegenheid tot aangenaam nietsdoen.

 

Het is aan u om op basis van uw wensen het vakantiehuis te kiezen. In ons ruime aanbod is er ongetwijfeld één van uw gading bij.