Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Bestemmingen / Italië / Toscane

Villa in Toscane huren

Toscane – één van de beroemdste cultuurlandschappen van de wereld, en één van de reisdoelen die het loont om naar toe te gaan. En hoe kan men deze unieke landstreek beter beleven dan in een individueel voor u uitgezocht vakantiehuis? Al onze vakantiehuizen onderscheiden zich door mooie en gunstige plaatsen die een aangenaam verblijf "thuis" net zo aantrekkelijk maken als een excursie naar de omliggende bezienswaardigheden en steden.

 

Daarbij biedt Toscane voor een ieder wat wils – van de zandstranden van de mondaine Versilia kust tot aan de vrije stranden van Maremma en het eiland Elba; het schilderachtige Chianti wijnbouwgebied en het Arnodal in de driehoek Florence – Siena – Arezzo; het burchtenrijke en bergachtige Casinodal, het Chianadal met zijn mooie steden Monte San Savino, Lucignano, Cortona, Montepulciano; het hoge Tiberdal met zijn Franciscuswegen en bezienswaardige stadjes; het beboste gebied rondom de Monte Amiata, waar men het ook in hartje zomer goed kan uithouden; om van het unieke Orciadal maar te zwijgen…eindeloos was de lijst met noemenswaardige en ontdekkingswaardige oorden, maar alstublieft, gaat u het zelf zien.

Villa Toscane huren

Ontdekt u bovendien de beroemde lokale keuken in een kleine trattoria, met haar specialiteiten zoals truffels en paddestoelen.

De "Bisteca Fiorentina" of de "Cacciucco" – vissoep ( aan de kust ). Slentert u over de weekmarkt en bekijkt u het bonte handeldrijven onder het genot van een cappucino in een ontbijtbar – of ’s avonds bij een aperitief op het plein. Behoort u hiertoe, duikt u erin, en geniet u van het bijzondere Toscaanse levensgevoel.