Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730

Villa Lazio huren

De regio Lazio strekt zich uit langs de Italiaanse Middellandse Zeekust, aan de Tyrheense zee, grenzend aan de regio’s Toscane en Umbrië in het noorden, Abbruzen, Marken en Molise in het oosten en Campania in het zuiden.

 

De hoofdstad van de middelste Italiaanse regio is één van de meest fascinerende miljoenensteden van de wereld, de eeuwige stad Rome. Gedragen door 3000 jaar geschiedenis presenteren zich kunst en cultuur, prachtige monumenten van het Romaanse tijdperk, meer dan 300 antieke kerken en basilieken evenals barokken fonteinen. Vaak wordt de regio Lazio automatisch alleen met Rome geassocieerd - echter in de omgeving van het Mekka van de historie wachten de geheimzinnige, idyllische landschappen als verborgen kunst op u. Reden genoeg om een villa in Lazio te huren.

Toscane en de Albanese bergen, heuvellandschappen van vulkanische oorsprong uit tufsteen bestaand , steken uit boven het noordelijke en zuid- oostelijke deel van de regio door middel van diep ingeslepen kloven en wonderschone, blauw oplichtend kratersteen. Het Kalkagebergte met de hoogste top Terminillo drukt haar stempel op het Lazio gebergte in het oosten. Een prachtig landschap binnen handbereik vanuit uw villa in Lazio.

Villa Lazio huren

Terrasvormig aangelegd strekken de wijnranken, de zilver schemerende olijfbossen, groene eiken, beuken en- edelkastanjebomen, evenals citrusvruchten zich uit in het zuiden van het landschapsbeeld. Op vlakke terreinen daarentegen domineren in de vroege zomer kleurechte, wild groeiende en heerlijk ruikende bloemen. Naast dit afwisselingsvolle landschap is de regio Lazio rijk aan kleine middeleeuwse plaatsen, waar u sporen van de antieke Etruskische cultuur kunt bewonderen. Romantische badplaatsen met bonte kleuren, wonderschone zandstranden, smalle steegjes en kleine havens vormen de kustlijn aan de Tyrheense zee. Of maak kennis met indrukwekkende cultuurgoederen, betoverende landschappen, sprookjesachtige idyllische of antieke flair – Lazio biedt genoeg plaats voor individualiteit en afwisseling.