Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Over Cuendet

Over Cuendet

Als Italiaanse vakantiehuis-verhuurder heeft Cuendet zich sinds haar oprichting in Toscane ontwikkeld tot één van de bekendste aanbieders van hoogwaardige vakantieonderkomens in Italië.

Voor ons professionele team van medewerkers is het van groot belang om voor haar klanten snel en effectief een villa of een vakantiehuis van bijzonder hoge kwaliteit voor de mooiste weken van het jaar uit te zoeken.

Cuendet treedt met haar brede aanbod van privé villa's en appartementen niet alleen maar met zwaartepunt Italië naar buiten maar ook in Frankrijk, Spanje, Kroatië en Griekenland vind je ons terug . Ons veelzijdige aanbod reikt van uitzonderlijke luxueuze villa's met eigen zwembad in mondaine vakantiegebieden tot zelfs verstopte plaatsen in de wijnbergen van Toscane.

Alle aangeboden luxe verblijven hebben gemeen, dat zij door ons of door aan ons gelieerde ondernemingen worden bezichtigd en gecategoriseerd. Op deze wijze kunnen wij met onze goede naam instaan voor de kwaliteit van ons aanbod.

 

Sinds de oprichting van Cuendet hebben we consequent erop ingezet onze naam tot een merknaam te ontwikkelen. We hebben ons zelf ertoe verplicht, voor onze klanten de beste luxueuze verblijven onder de Zuid Europese zon te vinden, om voor hen een ontspannende en onbezorgde vakantie mogelijk te maken.

Cuendet is onderdeel van NOVASOL A/S, een international bedrijf met dochterondernemingen in een aantal landen, diverse kantoren in populaire vakantiegebieden en honderden vakkundige medewerkers. Ook na 50 jaar komen onze klanten nog op de eerste plaats en we behouden de drie principes die het karakter van NOVASOL kenmerken: kwaliteit, service en betrouwbaarheid.