Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Inspiratie / Levenswijze
Een stijlvolle wereld

Een stijlvolle wereld

Een modegril gaat voorbij, stijl blijft... Deze uitspraak is Cuendet op het lijf geschreven en komt tot uiting in ons huizenaanbod: elegant, bijzonder, karakteristiek en stijlvol. Of het nu gaat om vrijstaande villa’s met tuin en zwembad, prachtig gerestaureerde landhuizen of om appartementen in de oude ‘palazzi’, charme is verzekerd.

 

Wie kiest voor een unieke vakantie, zoekt een andere wereld, ver van de platgetreden paden. Een wereld waarin persoonlijke ritmes hervonden worden, in volledige harmonie met de natuur en de tradities van de mooiste plekjes van Italië.

Een stijlvolle wereld

Ondergedompeld in het groen van wijngaarden, turend naar de zee, neergevlijd tegen een heuvelhelling of uitkijkend over de mooiste kunststeden, de villa’s en appartementen van Cuendet staan garant voor een vakantie zonder compromissen; unieke huizen voor unieke personen.

 

De prachtige, smaakvol ingerichte woningen met unieke panorama’s zijn ideaal voor mensen die op zoek zijn naar schoonheid, authenticiteit en het genot van alledaagse dingen.