Cuendet

cuendet.nl
Contact
+31 13 467 7730
Home / Inspiratie / Vakantievilla
Genieten van uw privacy

Genieten van uw privacy

Een echte vakantie biedt, naast een uitvlucht uit het leven van alledag, de luxe van het genieten in een perfecte omgeving, samen met uw dierbaren.

 

Cuendet stelt zich uw ideale vakantie voor als een op maat gesneden vakantie met een persoonlijke, originele invulling. De Cuendet-huizen sluiten daar zeer goed bij aan. Ze zijn uniek en speciaal, hebben een superieur comfort en bieden absolute privacy.

De meeste huizen uit het Cuendet-aanbod zijn vrijstaande villa’s, gelegen tegen een heuvel of uitkijkend over zee. De huizen hebben vaak een zwembad en een privé-tuin waar genoten kan worden van absolute rust in de schaduw van pijnbomen, van een verkwikkend ontbijt op de veranda of van een rijk diner met familie en vrienden in de zwoele avondlucht.

 

Dankzij het grote huizenaanbod vindt u bij Cuendet altijd dat ene huis dat aan al uw wensen voldoet, gelegen op uw ideale vakantieplek. Wij bieden huizen aan met speeltuinen waar kinderen hun hart kunnen ophalen, woningen waar de trouwe viervoeters ook mee mogen, ver weg van alle drukte in volledige privacy.

 

Wie kiest voor Cuendet, kiest voor een intieme en persoonlijke vakantie, in harmonie met anderen en de natuur.